АНКЕТА ОТНОСНО ХРАНЕНЕТО НА ДЕЦАТА И УЧЕНИЦИТЕ В ОБЩИНА ДУПНИЦА
АНКЕТА относно подготовката на План за интегрирано развитие на община Дупница за периода 2021-2027г.
Новини
Община Дупница се присъединява към инициативата Световен ден на ходенето
29.09.2020

Община Дупница се присъединява  към инициативата Световен ден на ходенето, която ще се проведе на  4 октомври, от 11.00 часа, в парк „Рила“.

Проявата се организира от Българска федерация спорт за всички с финансовата подкрепа на Министерството на младежта и се провежда за 28-ми пореден път. Денят на ходенето е проява от Държавния спортен календар на федерацията за 2020 г. и Националната програма за физическа активност и развитие на българското население „БУЛФАР’2020”. Световният ден на ходенето е кампания от програмата на Международната асоциация спорт за всички ТАФИСА.

Спортното събитие цели да се популяризират системните занимания с физически активност и спорт и тяхната роля за здравето, добрата форма, работоспособността и дълголетието на хората, независимо от тяхната възраст, пол, социален и здравен статус.

Присъединете се към инициативата на Община Дупница и Българска федерация спорт за всички  – Световен ден на ходенето, спортувайте, забавлявайте се, усетете удоволствието от спорта, заснемете /снимки и клипове/ и ги качете на Facebook страницата на БФСВ  – „обичам да спортувам“,  и/или  слоган „аз подкрепям спорта и спортувам в Световния ден на ходенето“.

Да покажем високата спортна активност на Община Дупница!
Потърсете в сайта
Деловодна справка