НЕСТЛЕ ЗА ЖИВЕЙ АКТИВНО! ДУПНИЦА 2021

Дата на публикуване: 14.09.2021 00:00

От 16 до 26 септември 2021 г. Община Дупница ще се включи в най-мащабната инициатива в България за балансирано хранене и активен начин на живот „Нестле за Живей Активно!“, чрез предварително определен пешеходен маршрут.

            Движението, което съзнателно избираме днес, е проява на грижа към тялото ни и инвестиция в нашето здраве. Осигурявайки си тонус, ние повишаваме своето настроение и увереност, и най-важното – работим дългосрочно за по-целесъобразно ежедневие. Спортът ни поддържа активни, намалява нивото на стрес и подобрява нашата мотивация. Дори и да не разполагаме с време за сериозни занимания, винаги може да отделим половин час за разходка – да повървим пеша, да изчистим ума си и да се заредим с енергия.

            Поради епидемиологичната обстановка пешеходният маршрут може да бъде изминат индивидуално в периода от 16 до 26 септември.

            В предизвикателството може да се включи всеки желаещ, без ограничение във възрастта.

Маршрутът е с начална точка площад „Свобода“ /пред сградата на общината/, Градска градина /по стълбите при банка „Алианс“/, ж.к. „Бистрица“ и крайна точка парк „Рила“.

            16 до 22 септември - да бъдем активни заедно!

ГалерияПотърсете в сайта